Om oss

Kvalitativt | Konstnärligt | Kundnöjdhet

Välkommen till oss för allt det vackra, gröna och blommande!

Vi på Värnhems Blommor är ditt självklara val av florist i Malmö. Nöjda kunder är A och O för oss. Därför erbjuder vi enbart kvalitet när det gäller växter, blommor och tillbehör. Dessutom satsar vi stenhårt på att ge bästa möjliga service, vilket du kommer att märka när du besöker oss.

Det finns inget som kan jämföras med att se glädjen i våra kunders ögon när vi tillsammans hittar rätt bland blommor och krukväxter. Rätt blomma för rätt tillfälle slår aldrig fel.

Kvalitativt

Vår verksamhet som florist i Malmö har som mål och vision att erbjuda kvalitetstjänster och produkter för våra kunder, unga som gamla, oavsett tillfälle i livet. Många av livets viktigaste ögonblick kantas av blommor, och vår uppgift är att se till att du får rätt blommor för rätt tillfälle.

Konstnärligt

Att vara florist i Malmö innebär även att man är konstnär med blommor som redskap. Att hitta rätt arrangemang och komposition för rätt tillfälle är något som kräver stor kunskap och erfarenhet. Hos oss är det du som kund som drar nytta av floristens konstnärskap.

Kundnöjdhet

Nöjda kunder är självklart de bästa tänkbara referenserna. Ofta återkommande kunder är något vi är stolta och glada över att ha många av. För såväl vardag som fest, hos oss hittar du allt i växt- och blomsterväg. Vårt hårda arbete vill vi ska resultera i glada kunder.