Blomsterarrangemang i Malmö

Din proffsiga blomsterhandlare erbjuder ett brett sortiment av växter för alla tillfällen.

Hos oss hittar du alltid blomsterarrangemang utöver det vanliga. Med vårt stora sortiment och våra kunniga florister kan vi garantera att du alltid hittar vad du söker i vår butik.

Vi hjälper dig att arrangera stilfulla buketter för högtider, festligheter eller vardag. Vi har alltid något som passar för hem och trädgård, kontors- och festlokaler och så vidare.

Vår butik

Butiken drivs av designern Krystoffer tillsammans med mycket duktiga medarbetare. Under de senaste 20 åren har vi profilerat oss på arrangemang till begravningar och jobbar med Malmös största begravningsbyrå Limhamn Begravningsbyrå.

Våra buketter

Vi komponerar ljuvliga blomsterarrangemang för alla tillfällen. Oavsett om du vet precis vad du är ute efter eller om du inte har någon aning, fixar vi ett arrangemang som passar för tillfället.

Våra växter

En blomma säger så mycket. Det finns många tillfällen i livet då man vill ge bort en blomsterbukett. För att säga förlåt, för att uttrycka glädje, säga att man älskar någon eller visa att man deltar i sorgen.

Hos Värnhems Blommor hittar du växter och blomsterarrangemang för alla tillfällen, till högtid och vardag. Nästa gång du vill uttrycka något, men inte hittar orden, kom till oss så hjälper vi dig att säga det du önskar.

Hitta till oss